Ti-ai tatua numele afacerii tale?

Ti-ai tatua numele afacerii tale?

Cei mai multi oameni au idei despre a incepe o afacere si totusi cei mai multi nu incep niciodata una. De ce?. Pentru ca a incepe o afacere este ca si cum ti-ai face un tatuaj.

A incepe o afacere este ca si cum ti-ai face un tatuaj

Probabil undeva aproape de locul unde traiti va puteti face un tatuaj. La fel si ca o afacere, puteti gasi undeva aproape o idee si sa incepeti o afacere. Sa gasesti un loc unde sa iti faci un tatuaj este usor. Sa iti faci tatuajul este o alta poveste.

S-ar putea sa fiti un pic speriate. De tatuaj si de ideea de a incepe o afacere. Nu stiti cu adevarat cum se vor finaliza ambele idei. Cei mai multi oameni care au tatuaj par sa fie niste badasses – oameni puternici iar voi nu sunteti.

Sa iti faci un tatuaj si sa incepi o afacere poate sa fie dureros. Lacrimi si sange s-ar putea sa aiba loc. Defapt este un ac care va gaureste pielea. La fel si cand incepeti o afacere, nopti nedormite, ingrijorari si lucruri de rezolvat in fiecare zi. Te pui pe tine pe planul 2.

S-ar putea sa va avertizeze lumea sa nu faceti un tatuaj. La fel si cu o afacere. Este mai sigur sa te duci la un job de la 9 la 6.

Tatuajele nu sunt pentru toata lumea. Simplu, o parte din oameni nici nu se gandesc la tatuaje, iar altii cred ca tatuajele nu sunt pentru ei. Ca si cu o afacere.

Altii cred ca sa iti faci un tatuaj nu este sanatos sau implica niste riscuri. La fel, o parte din oameni au frica de a nu-si pierde banii si stilul de viata curent.

Tatuajele sunt permanente. Deci trebuie sa va ganditi foarte bine despre ce este tatuajul si cel mai important cum trebuie sa arate si sa fie. La fel cu a incepe o afecere, veti fi marcat/a permanent de acea afacere, fie ca merge bine, fie ca merge rau. Ii veti purta semenele intotdeauna, chiar si daca a trecut mult timp de la acea afacere.

PS: Daca va bate gandul sa va faceti un tatuaj, aici e de facut: Transilvania Tattoo & Bodypiercing Studio

Ca sa va faceti o idee puteti de fapt sa vedeti un video despre cum e sa supravietuiesti primului tatuaj si sa inlocuiti cuvantul tatuaj cu afacere. Aproape descrie perfect cum este sa ai o afacere:

Tu ti-ai face un tatuaj cu numele firmei in ziua in care incepi acea afacere?